O nama

Dream holidays

Turistička agencija Dream holidays d.o.o. je licencirana turistička agencija, koja je osnovana 2019  godine sa ciljem da kupcima ponudi putovanja po pristupačnim cijenama u saradnji sa poslovnim partnerima koji već dugi niz godina svojim kupcima obezbjeđuju vrhunska putovanja po najnižim cijenama.

Agencija Dream holidays d.o.o. je osigurana u slučaju insolventnosti ili stečaja kod ASA osiguranja broj police: P08 0100031491.

Broj licence: 07-08-22-19267/19.

Avio karte90%
Zadovoljni klijenti100%
Smještaj85%
Transport90%

O nama

Agencija ima pristup rezervacionim i distributivnim sistemima, tako da smo u mogućnosti da obezbijedimo hotelski smještaj, avio karte i transfer za bilo koju destinaciju po najpristupačnijim uslovima. Dream holidays d.o.o. ima subagentske Ugovore sa vodećim turoperatorima u regionu i Evropi. Naša agencija je u mogućnosti da organizuje individualne i grupne turističke aranžmane na Vaš zahtjev.

Vizija

Naša vizija je da budemo lideri u pružanju visoko kvalitetnih usluga u turizmu.

Misija

Zadovoljstvo kupaca naša je primarna misija. Naša misija je ponuditi kupcima putovanja po najnižim cijenama, upoznati kupce sa različitim kulturama uz pratnju educiranih turističkih vodiča.