PARIZ NOVA GODINA/ AVIO

0
Cijena
1,999 BAM
Cijena
1,999 BAM
Ime i prezime*
Email Adresa*
Broj telefona*
Poruka*
* Prihvatam uslove putovanja.
Potrebno je popuniti sva polja.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

16249

Zašto izabrati nas ?

  • Najbolje cijene
  • Vama na raspolaganju 24/7
  • Najbolji izbor izleta i aktivnosti

Imate pitanje ?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Nas stručni tim će rado razgovarati s vama.

+387 33 431 530

info@dreamholidays.ba

6 dana
Dostupno : 27.12 – 01.01.2025.
Sarajevo
Pariz
Program putovanja
Ponuda
Termin
Informacije

1. DAN / 27.12. / SARAJEVO – ISTANBUL – PARIS
Sastanak putnika na sarajevskom aerodromu 2 sata prije leta. Let za Istanbul u 08:20 sati na letu TK 1024. Slijetanje u Istanbul planirano je u 12:15 sati. Nastavak leta za Paris u 14:30 sati na letu TK 1833. Slijetanje u 16:20 sati. (SVA NAVEDENA VREMENA SU LOKALNA). Nakon carinskih formalnosti transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

2. DAN / 28.12. / PARIS – LOUVRE
Doručak u hotelu, nakon čega Vam predlažemo fakultativni obilazak Louvre muzeja. Louvre je jedno od
najpoznatijih muzeja na svijetu, smješten u srcu Pariza, i pravi je raj za ljubitelje umjetnosti i kulture. Osim što je domaćin bezbrojnim remek-djelima, uključujući Mona Lizu i Veneru iz Miloa, njegov impozantan kompleks zgrade sam po sebi je čudo arhitekture. Historija muzeja, koja datira još iz 12. stoljeća, dodaje poseban šarm svakom kutku. Svaki kutak Louvre-a priča svoju priču i nudi jedinstveno iskustvo, čineći ga mjestom gdje prošlost i sadašnjost plešu zajedno u savršenom skladu. Slobodno vrijeme za istraživanje grada i shopping u robnim kućama Galeries Lafayette, Printemps i slično. Noćenje.

3. DAN / 29.12. / PARIS – VERSAILLES
Doručak. Predlažemo odlazak brzim vozom RER na poludnevni fakultativni izlet do veličanstvenog dvorca Versailles, remek djela francuskog klasicizma, rezidencije kraljeva od Luja XIV do Luja XVI, koji se ubraja među najraskošnije barokne palače na svijetu. Luj XIV „Kralj Sunce“ je na mjestu skromnog lovačkog paviljona dao izgraditi raskošnu palaču s vrtovima, simbol francuske moći, poznata je izreka „Versailles je stvoren za razonodu, a Pariz za slavu“. Individualna šetnja kraljevskim apartmanima, dvoranom ogledala te vrtovima i perivojima. U najraskošnijoj sobi dvorca, poznatoj „Dvorani ogledala“ sa 17 velikih ogledala nasuprot prozora koji gledaju na vrt od 815 hektara 1919.g. je potpisan Versajski mirovni ugovor kojim je završen 1.svjetski rat. Povratak u Pariz. Poslijepodne fakultativni odlazak javnim prijevozom do Eiffelovog tornja, najpoznatijeg simbola Pariza, liftom se možete odvesti do vrha odakle se s 324 m pruža predivan pogled na grad. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / 30.12. / PARIS – DISNEYLAND
Doručak. Slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak brzim vozom RER do zabavnog parka Disneyland, 32km od Pariza (radno vrijeme od 10:00 do 18:00 sati), Uronite u svijet bajke s mnogobrojnim atrakcijama, brojnim vožnjama, predstavama, paradama, prodavnicama, dvorcem, brodovima, jezerima i atraktivnom vegetacijom! Slobodno vrijeme za obilazak grada. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / 31.12. / PARIS – SEINE CRUISE
Doručak u hotelu. Zatim predlažemo romantičnu vožnju Seinom (fakultativno) tijekom koje ćete moći doživjeti brojne mostove i spomenike iz potpuno drugačije perspektive. Nakon kratkog odmora nastavljamo s razgledom grada. Doček Nove godine. SRETNA NOVA GODINA !!! Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN / 01.01. / PARIS – ISTANBUL – SARAJEVO
Doručak i hotelu i odjava. Transfer na aerodrom. Let za Istanbul u 11:15 sati na letu TK 1822. Planirano slijetanje u Istanbul u 16:50 sati. Nastavak leta za Sarajevo na letu TK 1025 u 19:30sati, planirano slijetanje u Sarajevo je u 19:25 sati (sva vremena su lokalna).

ARANŽMAN OBUHVATA:
– avionski prevoz na relaciji Sarajevo – Istanbul – Paris -Sarajevo
–  aerodromske takse
–  boravišne takse
– transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Parisu
– smještaj u hotelu u 1/2 sobama, na bazi noćenja sa doručkom
–  pratioc grupe ispred agencije na min. 20 putnika
–  troškovi organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– fakultativne izlete i ulaznice
– putno zdravstveno osiguranje / osiguranje od otkaza
– doplata za jednokrevetnu sobu 700 KM
–  novogodišnja večera

Mogućnosti plaćanja:

  • Uplata na žiro račun uplatnicom
  • Gotovinski u poslovnici

Termin putovanja: 

27.12 – 01.01.2025.
5 noći / 6 dana

Hotel Ibis La Defense Centre 3* ili sličan – 1999.00 KM po osobi

Dokumenti potrebni za putovanje

Državljanima BiH viza nije potrebna, dovoljan je pasoš važeći 6 mjeseci nakon povratka.

Prijave / rezervacije zaprimamo do popune slobodnih mjesta.

U roku od 48h od prijave kupac uplaćuje 50% vrijednosti aranžmana, a preostali dio je dužan platiti 15 dana prije polaska. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu avansa.

Aranžman je rađen na bazi 25 prijavljenih putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo otkaza aranžmana, programa putovanja ili datuma putovanja, i o tome je dužan da obavijesti putnike najkasnije 5 dana prije planiranog početka putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene kursa na monetarnom tržištu i slično promijeni cijenu aranžmana. Dream holidays d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAPOMENA:
Molimo cijenjene putnike da provjere da li je valjanost pasoša/putovnice u skladu s pravilima zemlje u koju putujete. Agencija NIJE ODGOVORNA za lične dokumente putnika, ispravnost istih kao i COVID regulacije.
Državljani Bosne i Hercegovine pri ulasku u Tursku moraju imati pasoš čija važnost traje 180 dana, odnosno 6 mjeseci od dana ulaska, a za većinu ostalih država 3 – 6 mjeseci, te su u svakom trenutku moguće izmjene.
Svaki putnik je dužan da se samostalno raspita o COVID restrikcijama, putnim ispravama, viznom režimu, te Agencija ne odgovara za storniranje, kašnjenje letova ili promjene satnica letova i slično.

Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, ali zadržavamo pravo na iste.. Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.

Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Dream holidays d.o.o. te se primjenjuju uslovi otkaza putovanja turističke agencije Dream holidays d.o.o.

Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tokom izleta je u Vašoj vlastitoj odgovornosti.

Satnice leta i tačne nazive hotela agencija dostavlja putnicima 10 dana pred polazak