RIXOS PREMIUM DUBROVNIK 5*

0
Cijena
510 BAM
Cijena
510 BAM
Ime i prezime*
Email Adresa*
Broj telefona*
Poruka*
* Prihvatam uslove putovanja.
Potrebno je popuniti sva polja.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

10486

Zašto izabrati nas ?

  • Najbolje cijene
  • Vama na raspolaganju 24/7
  • Najbolji izbor izleta i aktivnosti

Imate pitanje ?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Nas stručni tim će rado razgovarati s vama.

+387 33 431 530

info@dreamholidays.ba

Dostupno : 01.11.2022.. - 31.03.2023.
Dubrovnik
Rixos Premium Dubrovnik 5*
Ponuda
Period
Dubrovnik

Rixos Premium Dubrovnik 5*

Rixos Premium Dubrovnik Vam nudi nezaboravno iskustvo odmora u regiji koja obiluje povijesnim, kulturnim i prirodnim ljepotama. Dubrovnik je smješten na zadivljujućoj dalmatinskoj obali Hrvatske i poznat je kao „dragulj Jadrana”. Poznat po prekrasnom Starom Gradu, krovovima od terakote i srednjovjekovnim gradskim zidinama, Dubrovnik je okružen toplim kristalno plavim Jadranskim morem. Nalazi se na popisu UNESCO-ove svjetsko baštine od 1979., te tu posjetitelji mogu pronaći ulice popločane vapnencem prošarane elegantnim trgovinama i prekrasnim restoranima.

Luksuzni hotel Rixos Premium Dubrovnik se nalazi u blizini Starog Grada Dubrovnika i okružen je spektakularnim krajolikom. Zahvaljujući svojoj impresivnoj arhitekturi koja se poput valova spušta do mora, hotel predstavlja vrhunski spoj moderne arhitekture i luksuznog, prefinjenog dizajna interijera. Moderan i ugodan smještaj, elegantni barovi i restorani, internacionalni tim kuhara, luksuzna plaža, Anjana Spa površine 2000m² te jedini kasino u gradu čine Rixos Premium Dubrovnik savršenim mjestom za Vaš odmor. Rixos Premium Dubrovnik se načazi 1.5 kilometar od povijesnog Starog Grada Dubrovnika i 23 km od zračne luke Dubrovnik.See less

 

 

Cjenovnik na linku: Rixos Premium Dubrovnik 5*

Mogućnosti plaćanja:

  • Uplata na žiro račun uplatnicom
  • Gotovinski u poslovnici

Cjenovnik važi za period: 01.11.2022. – 31.03.2023.

 

„Svi oni koji traže raj na zemlji trebali bi posjetiti Dubrovnik“. George Bernard Shaw

Dubrovnik je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija na Mediteranu koja opravdano nosi ime Biser Jadrana. Svaki kamen u Dubrovniku odiše brojnim povijesnim pričama ispričanim na suvremen način. Velebne zidine, uske kamene uličice u kojima se na svakom koraku nalaze brojne povijesne znamenitosti, kulturne manifestacije i vrhunska gastronomska ponuda daju posebnu čar ovom gradu muzeju. Popnite se žičarom na brdo Srđ i uživajte u nezaboravnom pogledu. Jednostavno, Dubrovnik se riječima ne može opisati, u Dubrovnik jednostavno treba posjetiti.