NOVA GODINA: PARIZ – Bus

0
Cijena
465 BAM
Cijena
465 BAM
Ime i prezime*
Email Adresa*
Broj telefona*
Poruka*
* Prihvatam uslove putovanja.
Potrebno je popuniti sva polja.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7608

Zašto izabrati nas ?

 • Najbolje cijene
 • Vama na raspolaganju 24/7
 • Najbolji izbor izleta i aktivnosti

Imate pitanje ?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Nas stručni tim će rado razgovarati s vama.

+387 33 431 530

info@dreamholidays.ba

7 dana
Dostupno : 28.12.2021.
Sarajevo
Pariz
Program putovanja
Ponuda
Termini

7 dana 4 noćenja sa doručkom

POLAZAK: 28.12.2021.g.

 1. i 2.dan odredište – Pariz

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u poslijepodnevnim satima cca 16:00h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Austriju i Njemačku. Dolazak u popodnevnim satima u Pariz. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za kraći odmor. U večernjim satima slijedi zajednički odlazak METROOM ili RER u „Latinsku četvrt“  (jedan od najživopisnijih dijelova Pariza u samom srcu grada, upoznavanje sa načinima transporta i vožnja do grada) ili Trocadero (odakle se pruža fascinantni pogled na simbol Pariza – Eiffelovu kulu). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Pariz – Louvre 

Doručak. U jutarnjim satima mogućnost za fakultativnu posjetu MUZEJU LOUVRE (najveći svjetski muzej sa neprocjenjivim kolekcijama i remek-djelima drevnih kultura i najpoznatijih umjetnika svih vremena… Mona Lisa, Veronesa, Kanini svatovi, Zlatni salon Napoleona III…). Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan Pariz – Loko tour

Doručak. Mogućnost za fakultativno PANORAMSKO RAZGLEDANJE PARIZA sa našim stručnim vodičem: Palata Invalida, most Aleksandra III, Muzej LOUVR, Trg Concord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trocadero, Moulin Rouge, Montmartre, BASILIQUE Sacre Couer, Trg Vandome (Hotel „Ritz“), Notre Damme, Latinska četvrt, Sorbona… U večernjim satima fakultativni odlazak na izlet PARIS «BY NIGHT» – Jednosatna romantična vožnja rijekom Senom, panoramskom brodicom BATEAUX. U večernjim satima slijedi odlazak na glavni trg na Doček Nove godine. Povratak u hotel. Noćenje. 

5.dan Versailles

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u MUZEJ VERSAJ. Obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i jednog od najpoznatijih svjetskih muzeja. Individualno razgledanje dvorca Louisa XIV, savršenog primjera francuskog baroka. Povratak u Pariz, slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti… Noćenje. 

6.i 7.dan Pariz – Disneyland – odredište

Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost slobodnog vremena za šetnju po Parizu ili obilazak nekih dodatnih lokaliteta koje ste propustili u proteklih nekoliko dana (sastanak grupe u Diznilendu). Mogućnost za fakultativni odlazak u EURO DISNEYLAND PARK. Veliki broj atrakcija za sve generacije… Jedinstven zabavni park na području Evrope… Cijena uključuje ulaznicu za park i prijevoz autobusom uz neograničeno korištenje svih atrakcija i prisustvovanje show programima kao i specijalnim programima…prilika da na jedan dan izmijenite svakodnevnicu, jer provod je zagarantiran… Polazak iz Disneylanda u večernjim satima (oko 20h). Noćna vožnja kroz Njemačku uz kraća zaustavljanja i pauze radi odmora grupe. Dolazak na

U cijenu programa je uključeno:

 • Prijevoz modernim turističkim autobusom (WC, dvd-tv-audio, klima);
 • Smještaj u Parizu (metro zona), hotelu 2-3* (Campanile Bagnolet ili sličan) na bazi 4 noćenja sa doručkom (buffet) u 1/2 i 1/3 sobama;
 • Organizacija putovanja i vodičko osoblje;

U cijenu programa nije uključeno:

 • Putničko-zdravstveno osiguranje 2,00 KM po danu/osobi do 60god.;
 • Turistička taksa – cca 3,00 EUR po osobi/danu;
 • Fakultativni izleti i ulaznice za muzeje i metro ulaznice;

Loko tour – 20 EUR; Krstarenje Senom – 20 EUR; Louvre – 40 EUR; Versailles – 45 EUR; Disneyland 75,00 EUR;

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – cca 165,00 KM
 • Indiviudalni troškovi;

ULAZAK U R FRANCUSKU: nesmetano kretanje uz potvrdu o 2 primljene doze vakcine COVID 19, 

Redoslijed izleta će biti naknadno revidian prema rasporedu posjeta i dostupnosti muzeja na dan dolaska na destinaciju. 

 

Termin polaska: 28.12.2021

CIJENA PROGRAMA – 465,00 KM

-rađeno na bazi 35 uplata/osoba