1.820.3345.33 info@dreamholidays.ba

KUBA – ZEMLJA GLAZBE, PLESA I SUNCA

0
Cijena
2,068 BAM
Cijena
2,068 BAM
Ime i prezime*
Email Adresa*
Broj telefona*
Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

542

Zašto izabrati nas ?

 • Najbolje cijene
 • Vama na raspolaganju 24/7
 • Najbolji izbor izleta i aktivnosti

Imate pitanje ?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Nas stručni tim će rado razgovarati s vama.

+387 33 431 530

info@dreamholidays.ba

13 DANA
Dostupno 01.05. - 13.05.2020
Ljubljana
Havana
Detalji

HAVANA · VIÑALES · CIENFUEGOS · TRINIDAD • SANTA MARIA

KRUŽNO PUTOVANJE: 13 dana / 10 noćenja

Zemlja s prirodnim i društvenim kontrastima, s uzbudljivom poviješću, zemlja u kojoj su ples i pjesma dio svakodnevice – sve je to Kuba. Kuba je i simbol slobode duha i volje,  borbe i revolucije. Iz svih tih razloga Kuba privlači putnike i posjetitelje koji dolaskom na otok imaju mogućnost doživjeti jedinstven svijet s atmosferom koju nije moguće osjetiti nigdje drugdje.

Cijena uključuje

 • 4 noćenja s doručkom u hotelu s 3 zvjezdice u Havani
 • 2 noćenja s polupansionom u hotelu s 3 zvjezdice na području Cienfuegosa
 • 4 noćenja s all inclusive uslugom u hotelu s 4 zvjezdice na Cayo Santa Maria
 • Prijevozi prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima
 • UKLJUČENA 3 RAZGLEDA: Havana, Cienfuegos i Santa Clara i Che Memorial
 • pratitelj putovanja i lokalni vodič
 • Viza za Kubu
 • Pripremu, organizaciju i jamčevno osiguranje

Cijena ne uključuje:

 • Paket "Let i transfer"
 • Paket putnog osiguranja
 • Fakultativne izlete
 • Napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • Troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon...)

Dodatne usluge u agenciji

 • Paket "Let i transfer": cijena 1291,00 KM po osobi. Uključuje sljedeće:
 • Asistenciju u zračnoj luci polaska
 • Let u ekonomskoj klasi Ljubljana - Havana - Ljubljana preko Istanbula s uključenim pristojbama - avioprijevoznik Turkish Airlines
 • 1 komad ručne prtljage max. 8 kg (55x40x20 cm)
 • 1 komad prtljage max. 23 kg po putniku
 • Transfer zračna luka - hotel - zračna luka
 • Paket izleta: 263,00 KM po osobi. 1. Dolina Viñales i indijanska spilja s uključenim ručkom i 2. Trinidad s uključenim ručkom.
 • Tropicana show: 211,00 KM po osobi
 • Go Opti djeljeni transfer Zagreb - Ljubljana (oba smjera) od 79,00 KM po osobi
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata ako osoba putuje sama) 474,00 KM
 • Napojnice za lokane davatelje usluge (obavezna doplata na destinaciji) 30 EUR po osobi

Mogućnosti plaćanja

 • Uplata na žiro račun uplatnicom
 • Kreditne kartice
Prijave / rezervacije zaprimamo do popune slobodnih mjesta.

U roku od 7 dana od prijave kupac uplaćuje 35% vrijednosti aranžmana, a preostali dio je dužan platiti 45 dana prije polaska. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu avansa.

Napomene:

Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda. 

Letovi se organiziraju na redovnoj liniji kompanije Turkish Airlines. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom 2019. godine i podložna su promjeni.

Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima.

Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste.

Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Dream holidays d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja.

O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika bit ćete informirani do najmanje 15 dana prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne snosi odgovornost za troškove usluga koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja.

Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti

Predviđena vremena leta:

1.5. – 13.5.2020. iz Ljubljane

TK1064 1.5.2019. LJUBLJANA ISTANBUL  20:00 23:15 Let traje 2 sata i 15 minuta.

Čekanje u Istanbulu na sljedeći let 1 sata i 30 min.

TK 183 2.5.2019. ISTANBUL HAVANA 01:45 08:05 Let traje 15 sati i 20 minuta.

TK 183 12.5.2019. HAVANA ISTANBUL  09:35 09:05 Let traje 15 sati i 30 minuta (Imamo tehničko zaustavljanje u Caracasu, Venezuela od 1 sat i 35 minuta).

Čekanje u Istanbulu na sljedeći let 8 sata i 45 min

TK1063 13.5.2019. ISTANBUL LJUBLJANA  17:50 19:05

*Prijedlog agencije:

U vrijeme čekanja na slijedeći let možete se pridružiti besplatnom razgledu Istanbula u organizaciji Turkish Airlines. Vođenje na engleskom jeziku. Agencija Dream holidays ne odgovara za organizaciju i izvedu razgleda  Istanbula.

Program

Dan 1 1. dan: LET ZA HAVANU

(uz rezerviran paket “Let i transfer”) Sastanak putnika u zračnoj luci Ljubljana dva sata prije leta. Let iz Ljubljane u večernjim satima preko Istanbula za Havanu.

Dan 22.dan: HAVANA

Dolazak u zračnu luku Havana u jutarnjim satima. Nakon obavljenih carinskih formalnosti sastanak s predstavnikom lokalne agencije i transfer do hotela Kohly 3* (ili sličan). Smještaj u hotel, nakon kraćeg odmora slijedi orijentacijska vožnja po Havani uz stanku u čuvenom Hotelu Nacional. Povratak u hotel i noćenje.

Dan 3 3. dan: HAVANA

Nakon doručka odlazimo u razgled Havane: polazak iz hotela klimatiziranim autobusom u 9 h, razgled grada koji uključuje bisere Havane: Trg Revolucije, Malecon, Sveučilište u Havani, Hotel Nacional, sjedište vlade Capitol… Nastavak razgleda pješice u pratnji vodiča i otkrivanje starog dijela Havane – najbogatije zbirke kolonijalne arhitekture Latinske Amerike pod zaštitom UNESCO-a od 1982. Proteže se između četiri slavna trga: Plaza San Francisco, Plaza Vieja (Starog trga), Plaza de Armas (Trga oružja) i Centralnog trga. Posjet barovima El Floridita – omiljenom baru Garyja Coopera i Jean Paul Sartrea te Bodeguita del Medio, u kojeg su zalazili Hemingway i Pablo Neruda. Obilazak utvrde El Morro s koje se pruža predivan pogled na staru Havanu. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Noćenje.

Dan 4 4. dan: SLOBODNO ILI FAKULTATIVNI IZLET VIÑALES

Nakon doručka uživajte u samostalnom istraživanju Havane ili nam se pridružite na cjelodnevnom izletu u dolinu Viñales, provinciju duhana (uz doplatu, sadržano u paketu izleta). Posjetit ćemo Los Barrigonenes, gdje možete vidjeti kako izgleda život lokalnog stanovništva ovog ruralnog kraja. Napravit ćemo stanku za odmor i fotografiranje na vidikovcu Las Jazmines. Odlazimo u indijansku spilju La Cueva del Indio unutar koje teče rijeka gdje nas očekuje kraća vožnja čamcem kroz spilju. Slijedi odlazak do murala prahistorije naslikanog na stijeni. Povratak u Havanu i noćenje u hotelu.

Dan 55. dan: CIENFUEGOS-TRINIDAD

Doručak. Napuštamo Havanu i krećemo prema Cienfuegosu. Putem ćemo posjetiti imanje Fiesta Campesina. Po dolasku u Cienfuegos obilazak znamenitosti grada, kojeg zovu i Biser juga. Šetnja gradskim ulicama, vanjski razgled Palacio del Valle, izgrađene 1917. Smatra se kubanskim arhitektonskim draguljem. Na palači se isprepliću značajke romanike, gotike i baroka. Slobodno vrijeme. Slijedi odlazak autobusom u hotel na području Trinidada. Večera i noćenje u Villi Yaguanabo ili Villi Guajimico.

Dan 6 6.dan: SLOBODNO ILI FAKULTATIVNI IZLET U TRINIDAD

Doručak i slobodno vrijeme za samostalno istraživanje okolice ili nam se pridružite na cjelodnevnom izletu u Trinidad (uz doplatu, sadržano u paketu izleta). Polazak iz hotela u 8 sati udobnim turističkim autobusom do lokalne agencije u Trinidadu. Ovdje se pridružujete vođenom grupnom razgledu. Posjetit ćete Manaca Iznagu, slavni lokalitet u predgrađu Trinidada poznatom po visokom tornju podignutom 1750. Služio je kao osmatračnica za nadgledanje robova tijekom rada na plantažama šećerne trske. Najviši je takav toranj ikada izgrađen na karipskim plantažama. Zaustavit ćemo se na vidikovcu Valle de San Luis i uživati u pogledu na planinu Escambray i Karipsko more. Ovdje možete snimiti sjajne fotografije. U nastavku posjećujemo lokalnu radionicu keramike i upoznajemo se s izradom i proizvodnjom uporabnih i ukrasnih predmeta. Izlet ćemo završiti šetnjom kroz stari dio Trinidada i njegovim popločenim ulicama, uključujući Plazu Mayor i Plazu Real del Jigüe. Posjetit ćemo slavni Canchanchara bar i kušati istoimeni osvježavajući koktel s medom i rumom. Ručak u lokalnom restoranu. Slijedi povratak u hotel. Noćenje i večera u hotelu.

Dan 7 7.dan: SANTA CLARA - CAYO SANTA MARIA

Doručak. Polazak prema Santa Clari, obilazak Trga revolucije i spomen-područja Che Guevari. Posjetit ćemo i blindirani vlak, memorijalni park i muzej na otvorenom, podignut u sjećanje na bitku za Santa Claru. Nakon obilaska, oko 14 sati slijedi transfer do Cayo Santa Maria. Smještaj u hotel Golden Tulip Aguas Claras 4* za sljedeća 3 noćenja u Juniorsuite Gardenview s all inclusive uslugom.

Dan 88.-10. dan: CAYO SANTA MARIA

Slobodno vrijeme za vlastite programe. Opustite se i uživajte na prekrasnoj plaži i all insclusive usluzi hotela. Odmor za dušu i tijelo!

Dan 1111. dan: CAYO SANTA MARIA - HAVANA

Nakon doručka slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Odjava iz hotela u 12 sati. Uslugu hrane i pića možete koristiti do transfera koji je planiran oko 15 sati. Slijedi transfer do Havane i smještaj u hotel Kohly 3*(ili sličan). Večer iskoristite za vlastite programe i zadnje istraživanje noćnog života Havane.

Dan 1212. dan: HAVANA - POVRATNI LET

(uz rezerviran paket “Let I transfer”) U ranim jutarnjim satima transfer do zračne luke Havana na let za Istanbul.

Dan 13 13. dan: POVRATAK

Dolazak u Istanbul u jutarnjim satima. Nastavak leta za Ljubljanu u poslijepodnevnim satima.

Termini
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi
Datum polaska: 01.05. - 13.05.2020

Cijena: 2068,00 KM

Galerija
en_USEnglish
en_USEnglish