1.820.3345.33 info@dreamholidays.ba

KANADA & SAD: Toronto, Slapovi Niagare, New York, Washington…

0
Cijena
2,044 BAM
Cijena
2,044 BAM
Ime i prezime*
Email Adresa*
Broj telefona*
Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

386

Zašto izabrati nas ?

 • Najbolje cijene
 • Vama na raspolaganju 24/7
 • Najbolji izbor izleta i aktivnosti

Imate pitanje ?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Nas stručni tim će rado razgovarati s vama.

+387 33 431 530

info@dreamholidays.ba

15 DANA
Dostupno 13.05.2020
Zagreb
Toronto
Min godina 5
Detalji

USA
New York –
ovaj grad morate obavezno posjetiti, očekuju Vas: Kip slobode, Empire State Building, Times Square i Central Park. Washington – kao jedini grad-država (posebni distrikt) i glavni grad USA ima poseban status. Ubraja se pored Pariza, Rima i Londona u najljepše svjetske metropole.
KANADA
Toronto,
glavni i najveći grad u provinciji Ontario. Atraktivan i pulsirajući. Doživite Toronto noću i posjetite živahne jazz klubove.

Cijena uključuje

 • 13 x noćenje u odličnim hotelima srednje kategorije u dvokrevetnoj sobi
 • 13 x kontinentalni doručak
 • 1 x tipična obiteljska večera u Amish County
 • pratitelj putovanja
 • Jamčevno osiguranje prema propisima

Cijena ne uključuje:

 • Paket Let i transfer
 • Eventualna turistička pristojba plaća se u hotelu na licu mjesta
 • Paket putnog osiguranja
 • Vizu za Ameriku
 • Dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • Napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • Troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)

Dodatne usluge u agenciji

 • Paket "Let i transfer": cijena 620,00 po osobi. Uključuje sljedeće:
 • Asistencija u zračnoj luci polaska
 • Direktni povratni let Zagreb - Toronto s uključenim pristojbama - ekonomska klasa Air Transat
 • Transfer zračna luka - hotel - zračna luka
 • 1 komad prtljage max. 23 kg po putniku
 • 1 komad ručne prtljage max. 8 kg (23x 40x51)
 • Paket izleta: 295,00 KM po osobi koji uključuje:
 • brodicom uz Niagara slapove (2. dan)
 • večera u Skylon Tower-u (2. dan)
 • ulaznica za Empire State Building (7. dan)
 • brodom - promatranje kitova (11. dan)
 • brodom - Tisuću otoka (13. dan)
 • ulaznica za CN Tower u Torontu (13. dan)
 • Let helikopterom iznad Nijagare: 133,00 KM po osobi

Mogućnosti plaćanja

 • Uplata na žiro račun uplatnicom
 • Kreditne kartice
Prijave / rezervacije zaprimamo do popune slobodnih mjesta.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda. 

Letovi se organiziraju na redovnoj liniji Zagreb – Toronto avio kompanija Air Transat.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom  za 2020. godinu i podložna su promjeni. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima.

Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste.

Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Dream holidays d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja.

O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika biti ćete informirani do najmanje 20 dana prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne snosi odgovornost za troškove usluga koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja.

Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti

Predviđeno vrijeme leta:

13.05.-26.05.2020

TS301 13.05.2020 ZAGREB TORONTO 1400 1720 – let traje 9 sati i 20 minuta

TS300 26.05.2020 TORONTO ZAGREB 2110 1200*  (sljedeći dan) – let traje 8 sati i 50 minuta

17.06.-30.06.2020

TS301 17.06.2020 ZAGREB TORONTO 1400 1720 – let traje 9 sati i 20 minuta

TS300 30.06.2020 TORONTO ZAGREB 2110 1200*  (sljedeći dan) – let traje 8 sati i 50 minuta

Prijevoznik: Air Transat

Program

Dan 11. dan: LET ZA TORONTO

Sastanak u zračnoj luci Zagreb i let na liniji Zagreb – Toronto prijevoznika Ait Transat. Dolazaku Toronto, slijedi transfer i smještaj u hotel više srednje kategorije na širem području Toronta.

Dan 22. dan: TORONTO – SLAPOVI NIAGARE

Nakon doručka krećemo prema Niagari on the Lake. Uživajte u ovom kanadskom vinskom području i njegovim prekrasnim mirisima. Nakon toga očekuje Vas jedna od najvećih atrakcija ovog putovanja: impozantni slapovi Niagare. Ovdje se možete opcionalno (nije uključeno u cijenu) odlučiti za vožnju brodom koja Vas vodi sasvim blizu slapova. Navečer možete opcionalno uživati u večeri u Skylon Toweru s kojeg se pruža očaravajući pogled na slapove. Noćenje u nekom od hotela u Niagara Fallsu.

Dan 3 3. dan: AMISCH COUNTRY & LANCESTER

Nakon doručka prelazimo granicu i ulazimo u SAD. Idilična vožnja beskrajnim brežuljkastim krajolikom kroz državu New York do Lancastera u Philadelphiji (Amish County). Ovo je putovanje u prošlost, kada su se farme još obrađivale bez upotrebe strojeva. Navečer Vas pozivamo na tipičnu obiteljsku večeru Amiša. Uživajte u tradicionalnoj kuhinji. Noćenje u Lancasteru.

Dan 4 4. dan: WASHINGTON D.C.

Ujutro nakon doručka krećemo prema Gettysburgu, jednom od najpoznatijih bojišta američkog građanskog rata 1863. godine, s više od 43.000 žrtava. Slijedi vožnja do Washingtona D.C., glavnog grada Sjedinjenih Američkih Država. Navečer u noćnoj kružnoj vožnji krećete u razgledavanje ovog grada u kojem se nalazi sjedište američkog predsjednika. Doživjet ćete najznačajnije spomenike kao što su Lincoln Memorial i Washington Monument te impozantan Capitol uz očaravajuće noćno osvjetljenje. Noćenje u široj okolici Washingtona.

Dan 55. dan: WASHINGTON D.C.

Doručak. Prije podne ćemo u četverosatnom razgledu grada autobusom vidjeti mnogobrojne znamenitosti, nama poznate iz filmova i s televizije, primjerice Bijelu kuću i Capitol. Poslije podne imate slobodno na raspolaganju i možete recimo posjetiti jedan od 9 najpoznatijih Smithsonian muzeja (između ostalog Air and Space muzej sa space shuttleom) koji se nalazi uz National Mall (Nacionalni park). Noćenje u široj okolici Washingtona.

Dan 66. dan: NEW YORK CITY

Nakon doručka slijedi vožnja kroz Philadelphiju, gdje je donešena glasovita Deklaracija o nezavisnosti, a 1787. godine i Ustav. Nakon kratkog razgleda grada autobusom slijedi daljnja vožnja do New York Citya, gdje Vam ostatak večeri ostaje slobodno na raspolaganju. Noćenje u široj okolici New Yorka.

Dan 77. dan: NEW YORK CITY

Doručak. Prije podne nam je u programu četverosatna vožnja gradom od Downtowna do Uptowna: iz Battery parka pruža se sjajan pogled na Kip slobode „Lady Liberty“, prolazimo kroz Ground Zero gdje se nalaze novi Freedom Towers, zatim Wall Street, China Town te krećemo prema Midtownu, gdje se nalaze Times Square, Rockefeller Centar i poznata 5. Avenija (Fifth Avenue) koji New York pretvaraju u grad koji nikad ne spava. Poslije podne imate mogućnost razgleda Empire State Buildinga (ulaznica uključena u paketu izleta). Našim putnicima poklanjamo karticu s 10% popusta u Macy’su, najvećoj robnoj kući na svijetu. Ovdje nemojte propustiti dobre prilike za kupnju. Možda ste više raspoloženi za opuštajuću šetnju kroz Central Park, zeleno srce New Yorka? Tko se rado vine u visine, može helikopterom razgledati najvažnije znamenitosti New Yorka iz ptičje perspektive (opcionalno). To je zaista poseban doživljaj New Yorka! Noćenje u široj okolici New Yorka.

Dan 88. dan: NEWPORT (Rhode Island) – BOSTON

Nakon doručka krećemo prema Bostonu. Imati ćemo stanku u starom dijelu grada Newporta (Rhode Island). Ovaj grad je u 19. stoljeću postao popularan kao ljetna rezidencija američkog bogatog staleža. Slijedi daljnja vožnja kroz tzv. Države New England do Bostona, jednog od najstarijih gradova Amerike, gdje je utjecaj Engleske najupečatljiviji. Neke od znamenitosti koje biste trebali razgledati su parkovi Boston Commons, botanički vrt, Newbury Street i Copley Square. Noćenje u široj okolici Bostona.

Dan 99. dan: WHITE MOUNTIAN NATIONAL FOREST

Nakon okrepljujućeg doručka danas se vraćamo u Kanadu. Vožnja kroz prekrasne države „Nove Engleske“ Massachusetts, New Hampshire i Vermont. Putem ćemo stati u White Mountain National Forestu, koji je omiljen kod planinara, kampera i skijaša. Daljnja vožnja prema Kanadi kroz prostranstva šuma i naizgled nenaseljenih dolina. Noćenje u široj okolici Montreala.

Dan 1010. dan: MONTREALl – QEUBEC

Doručak. Danas Vas očekuje kružna vožnja Montrealom. Montreal se nalazi na otoku koji je okružen s 3 rijeke: moćnom rijekom St. Lawrence te rijekama Rivière des Prairies i Ottawom. Slijedi daljnja vožnja prema Quebecu, glavnom gradu istoimenog francuskog govornog područja Kanade. Obilazak Quebeca kružnom vožnjom gradom. Noćenje u Quebecu.

Dan 1111. dan: QEUBEC

Doručak. Današnji dan u Quebecu imate slobodno na raspolaganju. Opcionalno se možete odlučiti za vožnju brodom i promatranje kitova. Naime, u ovoj vožnji brodom možete kitove i druge morske životinje doživjeti iz neposredne blizine. Noćenje u Quebecu.

Dan 12 12. dan: QEUBEC - GANANOQUE

Nakon doručka slijedi vožnja od Qubeca do Ottawe, glavnog grada Kanade, uz kratko razgledavanje grada. Nakon toga slijedi vožnja do područja Gananoque, područja s 1000 otoka, gdje ćemo i noćiti.

Dan 1313. dan: GANANOQUE

Doručak. Ujutro imate slobodno na raspolaganju u prekrasnom mjestu Gananoque koje se nalazi uz obalu rijeke Sankt Lorenz. Opcionalno se možete odlučiti za izlet brodom kroz područje Tisuće otoka između SAD-a i Kanade. Nakon toga krećemo dalje prema Torontu – gdje ćemo također imati kružnu vožnju autobusom. Uz brojne znamenitosti imate mogućnost popeti se i na CN toranj. Oni dobrih živaca mogu ovdje s vidikovca na 342 m visine, stojeći na 6 cm debelim staklenim podnim pločama, uživati u pogledu na Toronto (ulaznice uključene u paket izleta). Noćenje u široj okolici Toronta.

Dan 1414. dan: TORONTO

Doručak. Prije podne Vam stoji slobodno na raspolaganju.
U kasnim poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke. Slijedi direktni let Toronto – Zagreb u večernjim satima.

Dan 1515. dan: POVRATAK

Dolazak u zagrebačku zračnu luku u prijepodnevnim satima

Termini
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi
Datum polaska: 13.5.- 27.5.2020.

Cijena: 2044,00 KM

Datum polaska: 17.6.-1.7.2020

Cijena: 2162,00 KM

Datum polaska: 19.9.-30.9.2020

Cijena: 2265,00 KM

Galerija
en_USEnglish
en_USEnglish