HOTEL ALIBI ZLATIBOR 4*

0
Cijena
117 BAM
Cijena
117 BAM
Ime i prezime*
Email Adresa*
Broj telefona*
Poruka*
* Prihvatam uslove putovanja.
Potrebno je popuniti sva polja.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

10300

Zašto izabrati nas ?

  • Najbolje cijene
  • Vama na raspolaganju 24/7
  • Najbolji izbor izleta i aktivnosti

Imate pitanje ?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Nas stručni tim će rado razgovarati s vama.

+387 33 431 530

info@dreamholidays.ba

Dostupno : 03.01. - 30.12.2023
Zlatibor
O hotelu
Ponuda
Period
Zlatibor

Alibi Zlatibor je novootvoreni objekat u samom centru Zlatibora.

Karakteristike koje bi posebno izdvojili su idealna lokacija za sve koji vole da su u samom centru zbivanja jer se objekat nalazi na glavnom šetalištu, kao i luksuzna opremljenost smještajnih jedinica.

Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim namještajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svjetski poznate hotele. Sigurni smo da će udobnošću i karakteristikama naše smještajne jedinice odgovoriti na zahtjeve i najvećih hedonista.

Sve sobe i apartmani posjeduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar.

Svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju.

Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvjetljeni sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik.

Kako bi Vašu posjetu učinili nezaboravnom za sve ljubitelje dobrog provoda tu je i klub Alibi. Jedan od najmodernije opremljenih klubova u ovom djelu Evrope. Uživajte u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi uz vrhunsku ponudu pića i koktela koje za Vas pripremaju profesionalni barmeni.

Cjenovnik na linku: Hotel Alibi Zlatibor 4*

Mogućnosti plaćanja:

  • Uplata na žiro račun uplatnicom
  • Gotovinski u poslovnici

Od 03.01.2023. do 30.12.2023.

 

ZLATIBOR

Zlatibor je područje jedinstvene ekološke, biološke, kulturne i estetske vrednosti, očuvanih predijela, živopisnih pejzaža, livada, pašnjaka i stoljetnih borovih šuma, sa vrednim objektima narodnog graditeljstva, kulturno istorijskog naslijeđa i prepoznatljivo je zbog svojih zdravstveno-turističkih i rekreativnih sadržaja.

Zahvaljujući specifičnoj klimi i karakterističnim vazdušnim strujanjima, kontinentalnim i mediteranskim, ovaj prostor se smatra vazdušnom banjom. Na planini dolazi do takozvane „ruže vjetrova“ – susretanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih strujanja, koji ubrzavaju liječenje i oporavak od mnogih plućnih i srčanih bolesti i posebno bolesti štitne zljezde i malokrvnosti. Zlatibor se može pohvaliti velikim brojem sadržaja, tematskih parkova, brojnim kafe restoranima, skijalištem, žičarom…