GOLF AVANTURA U BELEKU/ AVIO

0
Cijena
2,743 BAM
Cijena
2,743 BAM
Ime i prezime*
Email Adresa*
Broj telefona*
Poruka*
* Prihvatam uslove putovanja.
Potrebno je popuniti sva polja.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

12703

Zašto izabrati nas ?

 • Najbolje cijene
 • Vama na raspolaganju 24/7
 • Najbolji izbor izleta i aktivnosti

Imate pitanje ?

Ne ustručavajte se nazvati nas. Nas stručni tim će rado razgovarati s vama.

+387 33 431 530

info@dreamholidays.ba

8 dana
Dostupno : 07.11.2023
Sarajevo
Antalija
Program putovanja
Ponuda
Termini

Program putovanja:

DAN 1
Polazak iz Sarajeva u 08.30h let TK1024. Dolazak u Istanbul u 12,20h I presjedanje na avion za Antaliju u 13,35h sa dolaskom u Antaliju u 14.55h TK2422. Pri slijetanju u Antaliju, transfer za Belek (cca 30 min). Dolazak u hotel Kaya Belek 5* i prijava u sobu. Nakon što se gosti smjeste u sobe, imaju slobodno vrijeme za istraživanje hotela i njegovih sadržaja. Hotel Kaya Belek nudi razne sadržaje za goste, uključujući spa i wellness centar, teretanu, bazene i restorane. Sve su sobe opremljene klima-uređajem, televizijom s ravnim ekranom, minibarom i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

DAN 2
Slobodno vrijeme ujutro za uživanje u hotelskim sadržajima. Gosti mogu iskoristiti ostatak popodneva za relaksaciju u spa centru ili bazenu hotela. Mogućnost organizovanja izleta po želji I zahtjevu putnika. Noćenje.

DAN 3
Doručak. Nakon doručka odlazak na golf terene Kaya Palazzo Golf club, koji posjeduju teren sa 18 rupa I 650.000 m2. Prva runda golfa na jednom od najboljih golf terena u Beleku. U sklopu kompleksa Kaya Palazzo golf kluba nalazi se i driving i putting range.
Nakon završetka runde, gosti se mogu opustiti u hotelskim sadržajima. U večernjim satima, gosti mogu iskusiti tursku kuhinju u jednom od restorana hotela ili uživati u zabavnom programu koji se organizira u hotelu.

DAN 4
Doručak. Druga runda golfa na golf terenu u Beleku. Nakon završetka runde, gosti se mogu opustiti u hotelskim sadržajima ili organizirati neki od izleta koji se nude u okolici Beleka.

DAN 5
Slobodno vrijeme za opuštanje ili organizirani izlet u Antaliju, jedan od najvećih gradova u Turskoj. Antalija je poznata po svojim plažama, kulturnim znamenitostima i bogatoj povijesti. Gosti mogu posjetiti Kaleiçi, stari grad Antalije, posjetiti muzej Antalya ili se opustiti na jednoj od plaža.

DAN 6
Treća runda golfa na golf terenu u Beleku. Gosti mogu birati između različitih golf terena u blizini hotela, ovisno o svojim željama i preferencijama. Nakon završetka runde, slobodno vrijeme za odmor i uživanje u hotelskim sadržajima.

DAN 7
Ovo je posljednji dan za golf na putovanju u Beleku. Nakon doručka, gosti će imati priliku za zadnju igru golfa na jednom od terena koje su posjetili tijekom putovanja.
Nakon igre, gosti će se vratiti u hotel Kaya Belek gdje će imati slobodno vrijeme za kupovinu suvenira, opuštanje na plaži ili posjet turističkim atrakcijama u okolici hotela.U večernjim satima organizira se svečana večera u hotelu, koja je uključena u cijenu paketa putovanja. Gosti će uživati u vrhunskoj turskoj kuhinji i ugodnoj atmosferi u restoranu hotela. Ovo je idealna prilika za druženje i razmjenu iskustava sa ostalim gostima koji su sudjelovali u golf turi.

DAN 8
Dana 14.11.2023. je posljednji dan našeg golf putovanja u Beleku. Nakon doručka, gosti će provjeriti iz hotela Kaya Belek i pripremiti se za transfer do zračne luke u Antaliji. Transfer će biti organiziran u skladu s rasporedom letova gostiju.
Gosti će imati dovoljno vremena za pakiranje svojih stvari i kupovine suvenira ili odlazak na plažu. Ovisno o vremenu leta, gosti će moći uživati u nekom od hotelskih sadržaja prije nego što krenu kući.
Na transferu do zračne luke, gosti će moći uživati u pogledu na prekrasnu obalu Beleka i prisjetiti se nezaboravnih trenutaka s turnira golfa i svih drugih aktivnosti koje su imali tijekom putovanja. Transfer će biti organiziran u modernim vozilima s klima uređajima i udobnim sjedalima.

Uključeno u cijenu:

 • Avio karta sa uključenim aerodromskim taksama
 • 7 noćenja, ALL INCLUSIVE usluga (Hotel Kaya Belek 5*)
 • 4 dana igranja golfa u Kaya Palazzo Golf klubu
 • Svi transferi prema programu.
 • Stručni pratilac – vodič
 • Uključena specijalna prtljaga 20 kg + golf oprema

 

Nije uključeno u cijenu:

 • Putno zdravstveno osiguranje (14 KM za 7 dana, za osobe do 60 godina)
 • Opcionalni izleti
 • Dodatna prtljaga ( zavisno od polaska I uslova avio kompanije/ na upit)

 

TERMIN: 7-14.11.2023

Cijena po osobi: 2.743,00 KM